Caramitru Junior

Dacă tăticul tău a produs milioane de euro de la statul falimentat şi devalizat atunci ai drepturi. Dacă trebuie să vă descriu fesul pantalonii de treiling sau vesta lui nea Stere atunci voi căutați pagina lui Caramitru junior și n-aveți treabă aici.


Adaugă Pin Pe Teatru

Dați-l afară pe Caramitru din USR.

Caramitru junior. Este un economist tânăr și foarte activ care de curând s-a. Guvernarea USR incepe in fortaHaisa vedem cat e lauda si cat nu cat e politicianism si cat nu si mai ales cat e adevar si cat e minciunaPentru ca dupa ce visele se destrama si aburii inocentei se duc precum make upul dimineataramana realitatea buboasa si. Dacă eu cotizez în fiecare lună cu 33 din salariu vine un distins domn Caramitru Junior nu mai știu cum îl cheamă pe acel imberb fără pretenții care spune că ar trebui să plătesc și CAS la pensii pentru că pensia este un venit și că este normal ca pensia să fie impozitată.

Acum erai bogat şi deştept ca Caramitru Junior. Acum vin cu următoarea întrebare pe care nimeni nu a pus-o până acum. Că mitocanul este extremist că a preluat rolul și limbajul dar al unui nivel pueril -a lui Corneliu Vadim Tudor astea ar fi totuși mărunțișuri în ceea ce-l privește pe Andrei Caramitru unul dintre băieții celebrului recitator Ion Caramitru.

Caramitru junior sare la gâtul lui Dacian Cioloș - Macron a luat mai puțin decât Barna la alegerile de duminică din Franța. Andrei Caramitru spune că o posibilă explicație pentru eșecul înregistrat de partidul lui Emmanuel Macron în alegerile regionale franceze ar putea fi asocierea cu Dacian CioloșMacron a luat mai puțin decât Barna la alegerile de duminica din Franța. Tot ce e posibil sincer.

A intrat în lumea politica de doar doua luni dar tine deja primele pagini ale ziarelor. Se vede că se apropie alegerile și în USR-PLUS. Amazon a anuntat ca este de acord cu proiectul de lege propus de SUA pentru legalizarea canabisului la nivel national si ar sterge cazierele judiciare ale multor persoane condamnate a anuntat compania potrivit Reuters.

Tu nu stai cu tata Caramitru junior pentru că ți-ai luat vilă Caramitru șase case Foarte bine dacă ți-ai luat vilă n-am o problemă dar ți-ai luat vilă în anul în care taică-tu Ion Caramitru nn a semnat într-un document public depus la ANI Agenția Națională de Integritate nn faptul că a arătat că este proprietarul a șase case. Săracii nu au drepturi săracii nu trebuie să comenteze săracii nu trebuie nici să iasă pe stradă - ca să nu îi deranjeze pe băieţii crescuţi în puf din milioanele de euro sifonate de la stat. Spartacus Idolul Fetelor Umbla vorba ca atunci cand vine in Bucuresti in vizita domnul profesor trage la Caramitru Junior in vila lui de 2 milioane de euro.

De departe publicul larg îl cunoaste din momentul în care si-a cumparat o vila de 3 milioane de euro în centrul. Pofticios din fire la banul public Ion Caramitru află din gura propriului fiu că USR. Cred ca e vina lui Ciolos - asta se întâmpla cu toți care se asociază cu el.

Este vorba despre Andrei Caramitru consilierul presedintelui USR Dan Barna. Promite să-i belească pe bugetari. Devenit portavocea unui europenism ciudat plin de ură și fără nici un fel de identitate națională fără viitor exprimând neo-marxismul extremeist al cătușelor erotic vizualizat prin dorința de a aresta pe oricine copia fidelă a lui Caramitru Junior cel care dă ordine ca un vechil analfabet din 1907 primului ministru român din 2019 fostul ziarist devenit number one politic.

Ca fost jurnalist și fost USR-ist simt nevoia să intervin. Apocalipsa dupa Caramitru junior. Școlit nu se știe pe ce bani în Elveția ajuns atât de înstărit încât și-a permis anul acesta să-și cumpere în București o vilă de 3 milioane de euro Andrei Caramitru este omul de la care USR așteaptă un program economic și o viziune în acest domeniu.

Din prea mult elan justițiar de tip userist adică deșănțat juniorul Caramitru este pe punctul de a-l băga în belele că doar nu s-o fi gândit chiar la zdup pe tatăl său. Caramitru junior emite sentințe pe orice temă de la politică internă la cea externă de la educație la justiție economie digitalizare etc iar sute de oameni intră în dezbateri online cu el. Amazon sustine legalizarea marijuanei in Statele Unite si renunta la testarea angajatilor pentru consumul de canabis.

Oricum si unul si altul in fata camerelor de luat vederi au niste reactii cam suspecte explozive sunt agitati de parca ar trage liniute inainte sa vorbeasca. Problema cu domnul Caramitru junior este de fapt alta. Acum poate mai sunt cinci spune Andrei Caramitru.

Ultima data a acuzat presa care critica Executivul ca a primit ordin sa nu mai promoveze activitatea PLUS-USR. Nu le-ar fi ruşine de săraci. A plecat în Elveția în 1994 și s-a întors în 2007 când dintre cei 25-30 de colegi de liceu avuți la Sfântul Sava mai erau vreo 7-8 în țară.

O fi ceva legat de mindfulness ca. Putea sa sa opreasca acolo si sa foloseasca momentul sa explice romanilor care nu asculta de nimeni ca daca nu oprim raspindirea o sa ajugem ca in italia cu 600 de morti pe zi. Caramitru junior are dreptate 999 001 la suta e ca le-a spus ca sunt imbecili.

Problema cu domnul Caramitru junior este de fapt alta. Nici banca din fața blocului unde cei doi care alcătuiesc grupul local de dialog bezmetic dar social își fac veacul. Cred că e vina lui Cioloș Adrian Dohotaru.

Nici nea Mătreață nu mai are nevoie de descriere.


Mission Impossible Giftset Collection Walmart Com Mission Impossible Mission Tom Cruise Mission Impossible


Adaugă Pin Pe Teatru


Pin On Jewish People Who Lost Their Life Due To The Holocaust


Morometii 2 2018 Stere Gulea Film Full Films Now And Then Movie


Filme Romanești Loredana Groza Celebrities Film Romanian


Original Sin With Antonio Banderas Angelina Jolie Thomas Jane James Haven Jack Thompson Gregory Itzin Pedro Armendariz Jr Joan Pringle Allison Macki Kino


Die Freiraume Der Westlichen Hafencity Hafen City Hafencity Hamburg Hafen


Florin Piersic Jr Vine La Festivalul Internațional De Teatru Pentru Publicul Tinăr Actors Florin Detective


Spy Game Collector S Edition Dvd Spy Games Brad Pitt Robert Redford


Original Sin With Antonio Banderas Angelina Jolie Thomas Jane James Haven Jack Thompson Gregory Itzin Pedro Armendariz Jr Joan Pringle Allison Macki Kino


Puma Suede Classic Mens Select Footwear Blue Grass Zinnia Puma Suede Mens Puma Shoes Sneakers Men Fashion


Pinterest Pinterest


Adaugă Pin Pe Teatru


Projects Wiel Arets Architects Hotels Design Minimalism Interior Architect


Pin Su My White Dress


Madalina Bellariu Ion Young Pope Actors Actresses Actresses

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel