Caramitru La Spital

Ioan Onisei directorul general adjunct al Teatrului Naţional din Bucureşti a. Ion Caramitru a ratat Festivalul Serile Filmului Românesc din Iași.


Filme Romanești Marga Barbu Actors Celebrities Film

Actorul trebuie să stea la spital din cauza problemelor de sănătate destul de serioase.

Caramitru la spital. E în revenire e în investigaţii medicale. Ion Caramitru a fost internat în spital în urmă cu 10 zile din cauza unor probleme de sănătate. Familia sa a refuzat să ofere amănunte.

Din acest motiv nu va putea participa nici la Festivalul Serile Filmului Românesc. Directorul Teatrului Național ar fi trebuit să fie prezent la Iași în această seară însă nu a mai putut ajunge. Ion Caramitru ar fi trebuit să fie prezent miercuri seară la Iaşi unde de la ora 2000 în Piaţa Unirii a avut loc deschiderea oficială a ediţiei a XII-a SFR care îi este dedicată.

Actorul Ion Caramitru nu a ajuns la Festivalul Serile Filmului Românesc SFR din motive medicale fiind internat în spital. Actorul Ion Caramitru nu va reuşi să ajungă la Festivalul Serile Filmului Românesc SFR din motive medicale fiind internat în spital a informat miercuri în cadrul unei conferinţe de presă Andrei Giurgia preşedintele ARTIS organizatorul evenimentului cultural. Din informațiile care au ajuns în presă se pare că acesta ar avea o infecţie în sânge care i-a dat peste cap toate planurile de.

Celebrul actor Ion Caramitru în vârstă de 79 de ani a fost internat în jurul datei de 10 august. Îndrăgitul actor Ion Caramitru ar fi trebuit să fie prezent în această seară la. Ion Caramitru în spital pentru încă 4 zile.

Ion Caramitru se luptă cu boala în spital. El va fi internat în următoarele patru zile. Marele actor rămâne în următoarele patru zile sub atenția sporită a.

T oată lumea așteaptă cu sufletul la gură să afle cum se simte Ion Caramitru după ce a fost internat în spital. Actorul Ion Caramitru este internat în spital şi nu va putea ajunge la Festivalul Serile Filmului Românesc SFR a anunţat Andrei Giurgia preşedintele ARTIS organizatorul evenimentului cultural. Ce i s-a descoperit actorului.

11 august 2021 2159. Potrivit informațiilor apărute actorul a fost afectat de o infecţie în sânge care i-a dat peste cap toate planurile de vacanţă. Miercuri seara Ion Caramitru ar fi trebuit să fie prezent la Iaşi în Piaţa Unirii unde a.

Apropiații lui Ion Caramitru spun că actorul se simte din fericire bine. Este internat la spital în acest moment la Bucureşti. Din această cauză el nu a putut fi prezent la Festivalul Serile Filmului Românesc de la Iași.

Tatăl lui Andrei Caramitru va sta internat în spital în următoarele zile pentru. Andrei Giurgia președinte al ARTIS și organizator al SFR a informat recent că îndrăgitul actor Ion Caramitru este internat în spital. Când a fost dus la unitatea spitalicească medicii au fost optimiști în privința lui Ion Caramitru.

Între timp situația s-a schimbat. Domnul Caramitru din păcate nu vreau să cred că suntem năpăstuiţi de soartă nu va putea face deplasarea la Iaşi. Ion Caramitru a ajuns de urgență la spital.

Chiar dacă medicii au spus că actorul va fi externat în câteva zile iată că nici acum actorul nu a fost trimis acasă. Îi pare foarte rău de ceea ce se întâmplă. Ion Caramitru a fost internat în spital în jurul datei de 10 august în Capitală.

Familia nu a oferit detalii despre suferința acestuia. E în revenire e în investigaţii medicale declara la vremea respective Andrei Giurgia organizatorul evenimentului cultural. Actorul urma să participe în aceste zile la Serile Filmului Românesc de la Iași în această perioadă dar totul a fost amânat.

Nu poate ajunge la festivalul de film. Actorul Ion Caramitru în vârstă 79 de ani nu a fost prezent la Festivalul Serile Filmului Românesc SFR de miercuri seară de la Iaşi pentru că este internat într-un spital din Bucureşti a anunţat Andrei Giurgia preşedintele ARTIS organizatorul evenimentului cultural în cadrul unei conferinţe de presă. În 2012 ca semn al aprecierii pentru întreaga activitate Ion Caramitru a primit o stea pe Aleea Celebrităților Walk of Fame din Piața.

Actorul Ion Caramitru este internat în spital. Ion Caramitru ar fi trebuit să fie prezent miercuri seară la Iaşi unde de la ora 2000 în Piaţa Unirii a avut loc deschiderea oficială. Actorul Ion Caramitru este internat în spital şi nu va putea ajunge la Festivalul Serile Filmului Românesc SFR a anunţat Andrei Giurgia preşedintele ARTIS organizatorul evenimentului cultural.

Este internat la spital în acest moment la Bucureşti. Ion Caramitru este internat la spital și va trebui să stea câteva zile sub atenta supraveghere a cadrelor medicale. Ion Caramitru rămâne în spital.

Unul dintre cei mai apreciați actori români Ion Caramitru trebuia să facă o deplasare la Iași. Din păcate acesta a fost nevoit să anuleze călătoria deoarece s-a simțit rău. Ion Caramitru ar fi trebuit să fie prezent miercuri seară la Iaşi unde de la ora 2000 în Piaţa Unirii are loc deschiderea oficială a ediţiei a XII-a SFR care îi este dedicată.

Ion Caramitru a fost internat în spital. Însă nu a mai putut fi prezent din cauza unor probleme de sănătate destul de serioase având în vedere că actorul totodată director al Teatrului Național a trebuit să fie internat în spital. Actorul a ieșit negativ la testul COVID însă i s-a găsit o infecție în sânge.


Mizerabilii 1998 Subtitrat Romana Les Miserables Movie Posters Movies


Filme Romanești Marian Hudac Celebrities Film Romania


Poezii De Mihai Eminescu V


Pin On Latimp Eu

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel